Acasă Politic Bucuresti: Ion Iliescu: “PSD nu stie sa mai castige”

Bucuresti: Ion Iliescu: “PSD nu stie sa mai castige”

DISTRIBUIȚI

106175 – 09122011 – Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este nemultumit de partidul din care face parte si le transmite colegilor ca nu ii place cand pierd confruntari electorale.

„Inainte castigam singuri, acum ne gandim cum sa castigam si cu liberalii”, a declarat joi seara fostul lider al PSD, la o intalnire cu social-democratii din Sectorul 1, anunta Realitatea Tv.

Ion Iliescu a precizat ca el a pierdut doar o lupta electorala, din cele patru la care a participat, iar acum PSD nu mai e capabil sa castige.

„Eu am avut raspundere politica majora, am fost propulsat dupa lupta din decembrie, am participat la algerile din ’90, apoi din ’92, le-am pierdut pe cele din ’96 si am revenit in forta in anul 2000, deci din patru campanii electorale am pierdut una. O confruntare in ’96, restul am castigat.

Din pacate, de atunci partidul nostru nu stie sa mai castige. Acum am facut o alianta cu PNL si e bine. Inainte castigam singuri. Acum nu mai suntem capabili. Problema e cum sa facem in alianta cu liberalii sa castigam”, a mai precizat fostul presedinte al Romaniei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.