Acasă Politic Cluj-Napoca: USL va modifica legea sanatatii daca va fi adoptata in forma...

Cluj-Napoca: USL va modifica legea sanatatii daca va fi adoptata in forma ac

DISTRIBUIȚI

106944 – 12012012 – Presedintele PSD, Victor Ponta, il acuza pe seful statului de incompetenta si coruptie si spune ca, daca noua lege a sanatii va fi adoptata in forma actuala, USL o va schimba in cateva luni dupa ce vine la putere.

„O sa modificam eventuale prevederi ale legii si sa aducem inapoi in structurile tehnocrate persoanele care au fost indepartate in aceasta perioada, ma refer la doctorul Raed Arafat, dar si la altii mai putin cunoscuti care, refuzand sa aplice prevederi aberante ale Guvernului, au fost indepartati”, a declarat Ponta la Cluj- Napoca.

”E nevoie de o dezbatere reala intre competenta unor oameni din sistem, nu doar doctorul Arafat si incompetenta si coruptia presedintelui Traian Basescu. Ceea ce tine de USL vom face pentru a bloca adoptarea in formula actuala. Daca acest lucru se va intampla, e obligatoriu ca legea sanatatii sa intre in pachetul legislative al USL pentru a fi adoptat in februarie-martie 2013″, a conchis Ponta.

In opinia sa, Legea Sanatatii pe care o propune Guvernul nu va putea fi aplicata in intregime, iar prevederile care vor putea fi aplicate vor aduce scurgeri de bani publici. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.