Acasă Politic Bucuresti: Deputatul Virgil Pop a fost ridicat de politisti de la hotel

Bucuresti: Deputatul Virgil Pop a fost ridicat de politisti de la hotel

DISTRIBUIȚI

109056 – 27032012Deputatul liberal Virgil Pop, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, a fost ridicat de politisti, marti, de la Hotelul Bucuresti Radisson Blu, unde este cazat.

Deputatul Virgil Pop, fost  consilier judetean de Cluj, este primul parlamentar condamnat la inchisoare cu executare in timp ce isi exercita functia publica.

Deputatul PNL Virgil Pop a declarat, luni seara, ca sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) de condamnare a sa la cinci ani de inchisoare cu executare este „dura si nedreapta” si ca se va intoarce marti acasa si va astepta Politia.

„Sentinta ICCJ o consider dura, nelegala si nedreapta. Eu sunt la Bucuresti, am asistat la sedinta instantei, iar marti ma intorc acasa, la Turda, si astept Politia, Nu cunosc procedura in cazul arestarii mele. Voi vedea”, a spus Pop.

Parlamentarii sunt cazati la Hotelul Radisson Blu din Capitala, astfel ca politistii au mers marti in acest loc pentru a-l ridica pe deputatul Virgil Pop, autosuspendat din PNL.

Luni, completul de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins recursul parlamentarului, astfel ca deputatul PNL Virgil Pop are de executat cinci ani de inchisoare pentru trafic de influenta, fals si spalare de bani in legatura directa cu fapta de coruptie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.