Acasă Politic Bucuresti: Adrian Nastase s-a impuscat in gat

Bucuresti: Adrian Nastase s-a impuscat in gat

DISTRIBUIȚI

111140 – 21062012 – Fostul premier Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, impuscandu-se in gat cu un pistol. El a fost scos din locuinta sa din strada Zambaccian in ambulanta, pe o targa, cu ochii inchisi, acoperit cu o patura albastra si avand un fular in jurul gatului si a fost dus la Spitalul Floreasca. Potrivit Politiei, Adrian Nastase s-ar fi impuscat cu un revolver pe care il avea in sertarul de la birou. El a recurs la acest gest in momentul in care politistul sosit la resedinta sa i-a aratat mandatul de punere in executare a sentintei Inaltei Curti de casatie si Justitie si urma sa il duca la penitenciar pentru a fi incarcerat.

Adrian Nastase le-ar fi cerut permisiunea politistilor sa isi ia niste carti din biroul sau, potrivit surselor citate.

Fostul premier a profitat de moment si ar fi incercat sa se sinucida cu un pistol. Unul dintre politisti a incercat sa il opreasca, dar fostul premier s-a ranit in zona gatului.

Medicii au decis sa-l opereze pe Adrian Nastase joi dimineata.

Ion Lascar, medic chirurg de la spitalul Floreasca, a precizat , potrivit Romania TV, ca operatia presupune indepartarea tesuturilor distruse pe traiectul proiectilului.

Medicul a declarat ca, la ultimul consult, de acum cateva ore, starea lui Adrian Nastase era stabila. „E necesara evaluarea pre-operatorie si vom lua decizia care priveste interventia chirurgicala”, operatie care nu este una complicata. Ion Lascar nu a oferit mai multe detalii, pentru ca familia fostului premier a cerut discretie in acest caz.

Locuinta lui Adrian Nastase din Zambaccian a fost sigilata de catre anchetatorii care au facut, miercuri noaptea, cercetari in cazul tentativei de suicid a fostului premier, anunta Antena 3. Oamenii legii au preluat probe de la fata locului, au facut fotografii si masuratori. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.