Acasă Politic Radauti: Contrabandisti retinuti si 9.000 pachete de tigari confiscate la frontiera cu...

Radauti: Contrabandisti retinuti si 9.000 pachete de tigari confiscate la frontiera cu Ucraina

DISTRIBUIȚI

112171 – 31072012 – Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi – I.T.P.F Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut, luni, doi români, care au încercat să introducă ilegal în România aproape 9.000 pachete cu ţigări, în valoare de peste 60.000 lei.

Poliţiştii de frontieră au observat, în apropierea liniei de frontieră un grup de persoane care transporta spre interiorul ţării mai multe colete voluminoase care conţineau ţigări de contrabandă. Poliţiştii de frontieră i-au somat şi urmărit pe suspecţil reuşindu-se reţinerea a doi bărbaţi, ceilalţi retrăgându-se pe teritoriul statului vecin. Au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a evenimentului.

         În colete au fost găsite 8.750 pachete cu ţigări, marca Doina de provenienţă Republica Moldova, în valoare de 61.250 lei, care au fost confiscate.

         Cei doi vărbaţi reţinuţi sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.