Acasă Politic Ilfov: Detasamentul de Cavalerie al Jandarmeriei, la “salonul Calului” de la Tancabesti

Ilfov: Detasamentul de Cavalerie al Jandarmeriei, la “salonul Calului” de la Tancabesti

DISTRIBUIȚI

113540 – 28092012 –Reprezentanţi ai Detaşamentului de Cavalerie din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, împreună cu Muzica Reprezentativă a Jandarmeriei,

vor participa, sâmbătă, 29 septembrie a.c., începând cu orele 11.00, în cadrul parteneriatului la care Jandarmeria Română a fost invitată de către clubul de echitaţie “Equestria”, la o activitate dedicată activităţilor sportive şi culturale ecvestre, în premieră în Romania.

Ceremonia oficială, care marchează prima ediţie “Salonul Calului” în România, va avea loc la sediul clubului “Equestria” din Tâncăbeşti, comuna Snagov, şi va include o defilare a participanţilor, parada cluburilor şi a reprezentaţilor a şase herghelii, prezentările cailor şi călăreţilor, a cailor cu trăsuri, paradă de atelaje, toate în ambientul creat de Muzica Reprezentativă a Jandarmeriei.

Înfiinţat în anul 2003, Detaşamentul de Cavalerie va participa cu 16 cai şi călăreţi, instruiţi pentru a executa patrule de ordine publică, misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice cu ocazia manifestărilor sportive, precum şi participarea în cadrul paradelor, cu ocazia diferitelor activităţi de reprezentare la care Jandarmeria Română ia parte.

Muzica Militară Reprezentativă a Jandarmeriei Române a luat fiinţă în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, la scurt timp după înfiinţarea primului „corp de jandarmi” de către domnitorul Grigore – Alexandru Ghica.

Muzica Militară participă, în prezent, la ceremonii militare la nivel central, garnizoană, unităţi şi instituţii militare de învăţământ din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, concerte de promenadă şi prezentarea de show-uri, cu diverse ocazii, dar şi apariţii la emisiuni de divertisment ale televiziunilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.