Acasă Politic Galati: LaLa Band, impotriva drogurilor

Galati: LaLa Band, impotriva drogurilor

DISTRIBUIȚI

113622 – 02102012 – La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc, la Galaţi, concertul Trupei LaLa Band, susţinut în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog şi Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO).

Această colaborare face parte dintr-o serie de proiecte de prevenire a consumului de droguri, având grup ţintă tinerii şi oferind alternative la consumul de droguri prin desfăşurarea unor activităţi de timp liber sănătoase.

Adolescenţii gălăţeni au avut ocazia să-i vadă pe scenă şi să-i asculte pe artiştii de vârsta lor din trupa „LaLa Band”, într-un spectacol care s-a prelungit până târziu în noapte pe stadionul Siderurgistul.

Mii de fani, pentru care trupa reprezintă deja modele, îi admiră şi îi imită, şi de aceea mesajul pe care LaLa Band îl transmite în cadrul acestui turneu, intitulat sugestiv „Like Life”, are mari şanse de a fi ascultat şi urmat.

Membrii formaţiei speră ca în turneul „Like Life” să-i convigă pe cât mai mulţi dintre cei de vârsta lor, tentaţi de droguri, că n-au făcut alegerea corectă.

Proiectul în care LaLa Band colaborează cu Agenţia Naţională Antidrog şi CIADO se numeşte sugestiv „Artă contra drog” şi face parte dintr-o suită de proiecte prin care se doreşte reorientarea tinerilor către artă şi sport, pentru a-i îndepărta de tentaţia consumului de droguri. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.