Acasă Politic Bucuresti: Cristian Preda vrea opoziţie “necruţătoare”

Bucuresti: Cristian Preda vrea opoziţie “necruţătoare”

DISTRIBUIȚI

117246 – 26022013 – Europarlamentarul PDL Cristian Preda critică modul în care partidul său face opoziţie. El a afirmat că PDL nu trebuia să facă opoziţie “constructivă”, aşa cum s-a întâmplat după alegerile de pe 9 decembrie, ci o opoziţie “necruţătoare”.

“Ar trebui să se schimbe maniera in care facem opoziţie. De la 9 decembrie încoace, actualul Birou Politic Central consideră că trebuie să facem o opoziţie constructivă. S-au folosit de acest cuvânt mai mulţi colegi. Eu cred că trebuie să facem o opozitie necruţătoare”, a spus Preda.

Europarlamentarul PDL a adăugat că democrat-liberalii trebuie să fie prompţi şi să intervină atunci când puterea greşeşte

Cristian Preda l-a criticat pe Vasile Blaga în ceea ce priveşte subiectul legat de negocierile privind bugetul UE pentru perioada 2014- 2020, spunând că a intervenit în dezbatere cu întârziere.

„Blaga a fost o voce care nu a contat. E nefiresc ca vocea unui simplu membru de partid să conteze mai mult decât vocea şefului de partid”, a completat Preda. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.