Acasă Politic Cluj: Monica Macovei, buna de candidat la prezidentiale

Cluj: Monica Macovei, buna de candidat la prezidentiale

DISTRIBUIȚI

117286 – 27022013 – Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, crede că Monica Macovei ar fi un bun candidat la prezidenţiale. În opinia lui Emil Boc, Monica Macovei este o alegere potrivită pentru această funcţie.

Boc e de părere că Macovei trebuie doar să îşi consolideze poziţia în partid. „Monica Macovei ar fi un candidat excepţional, redutabil, la preşedenţia României. Trebuie să îşi consolideze poziţia în partid, pentru că fiind europarlamentar nu a avut o legătură atât de strânsă cu filialele”, a declarat Boc, miercuri, potrivit presei locale.

Monica Macovei este înscrisă şi în cursa pentru şefia PDL, alături de Vasile Blaga şi Elena Udrea.

Emil Boc a spus tot azi că o susţine pe Elena Udrea la şefia PDL. Declaraţia a fost făcută cu puţine ore înainte de sosirea Elenei Udrea la Cluj, unde îşi lansează moţiunea cu care candidează la funcţia de preşedinte a PDL. Susţinerea pentru Elena Udrea a fost motivată de Boc prin faptul că este „bine ancorată în partid”.

„Din punctul meu de vedere, şi e o analiză personală, voi susţine acel candidat care va realiza cel puţin următoarele obiective: să ducă partidul la guvernare ca principal partid de guvernare, să realizeze o poziţie de fier, dură, la baionetă cu actualul Guvern Ponta şi să conserve electoratul de dreapta PDL şi să atragă în continuare electorat de dreapta şi să păstreze electoratul pe care preşedintele României Traian Băsescu îl are, pentru că, să fim sinceri, există o supunere de electorat între PDL şi Traian Băsescu şi din punctul meu de vedere o ruptură a parteneriatului ar fi în dezavantajul PDL. Din acest punct de vedere o susţin pe Elena Udrea la preşedenţia partidului”, a declarat Emil Boc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.