Acasă Politic Germania: Discutie Corlățean – Biden

Germania: Discutie Corlățean – Biden

DISTRIBUIȚI

116594 – 04022013 – Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, a avut o scurta discutie cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, in marja Conferintei de Securitate de la Munchen, potrivit unui comunicat al MAE.

Discutia a avut loc ulterior discursului vicepresedintelui SUA in cadrul conferintei, in care a fost mentionata colaborarea dintre SUA si statele care participa la sistemul de aparare anti-racheta, printre care si Romania.

Seful diplomatiei romane a reafirmat prioritatea pe care relatia cu Statele Unite o are in politica externa a Romaniei, substantiata de Parteneriatul strategic dintre cele doua tari.

Ministrul Corlatean l-a informat pe vicepresedintele american despre stadiul procesului de operationalizare a sistemului de aparare anti-racheta de la Deveselu, indicand inceperea in viitorul apropiat a constructiei sitului. In acest context, seful diplomatiei romane a exprimat interesul pentru ca aceasta faza a proiectului sa fie marcata adecvat in relatiile bilaterale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.