Acasă Politic Suceava: Douăzeci de contrabandisti audiati la DIICOT Suceava

Suceava: Douăzeci de contrabandisti audiati la DIICOT Suceava

DISTRIBUIȚI

116605 – 04022013 – Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Suceava, au destructurat un grup infracţional organizat transfrontalier, constituit din 33 de români şi ucraineni, specializat în săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În acest scop, au fost efectuate luni 36 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Suceava, Neamţ, Iaşi, Constanţa şi Ilfov.

Potrivit procurorilor, membrii grupării, cu sprijinul unui subofiţer din cadrul ITF Sighetu Marmaţiei, Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, au introdus în mod ilegal în România, prin segmentul de frontieră verde, adiacent localităţii Brodina, judeţul Suceava, 325.000 pachete ţigarete, provenind din Republica Ucraina. Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin activitatea infractionala este de peste 1.100.000 dolari. La sediul DIICOT vor fi audiate un număr de 20 de persoane, urmând a fi dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.