Acasă Politic Bucuresti: Judecătoarele anchetate de DNA, suspendate din magistratură

Bucuresti: Judecătoarele anchetate de DNA, suspendate din magistratură

DISTRIBUIȚI

117717 – 14032013 – Secţia pentru judecători a CSM a decis suspendarea celor două judecătoare de la Tribunalul Bucureşti reţinute de procurorii DNA.

Decizia Secţiei pentru judecători a CSM vine ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale în cazul celor două judecătoare.

„La data de 14 martie, Secţia pentru Judecători a dispus suspendarea din funcţia de judecător la Tribunalul Bucureşti a doamnei Viorica Dinu ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale de către Direcţia Naţională Anticorupţie. La aceeaşi dată, Secţia pentru Judecători a dispus suspendarea din funcţia de judecător la Tribunalul Bucureşti a doamnei Antonela-Annemary Costache ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale de către Direcţia Naţională Anticorupţie „, se arată într-un comunicat al Secţiei de judecători.

Judecătoarele sunt anchetate pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Ele au fost reţinute de procurori, în dosar fiind aimplicate şi alte persoane, printer care şi avocaţi. Se propunere arestarea lor preventivă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.