Acasă Politic Bucuresti: Percheziţii la Penitenciarul Rahova

Bucuresti: Percheziţii la Penitenciarul Rahova

DISTRIBUIȚI

118054 – 27032013 – Poliţiştii bucureşteni au efectuat, miercuri, percheziţii la Penitenciarul Rahova, fiind vizaţi doi deţinuţi, colegi de celulă, care înşelau oamenii, sunându-i şi spunându-le că au câştigat un premiu, însă pentru a intra în posesia lui trebuie să achite un comision la bancă sau la un oficiu poştal, au precizat oficiali ai Poliţiei Capitalei.

”În urma verificărilor de specialitate întreprinse cu ajutorul Direcţiei de Operaţiuni Speciale – IGPR, poliţiştii bucureşteni au descoperit că în perioada noiembrie 2012 – martie 2013 cei doi bărbaţi aflaţi în penitenciar au contactat mai multe persoane, cărora le-au comunicat că au câştigat diferite premii, iar pentru ridicarea acestora era necesară virarea unor sume de bani într-un anumit cont”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, doar un bucureştean de 43 de ani a plătit comisionul cerut, fiind vorba despre suma de 2.400 de lei pe care bărbatul a achitat-o la un oficiu poştal din Ilfov, după ce a fost sunat de unul dintre suspecţi care i-a comunicat că a câştigat un premiu din partea unei companii de telefonie.

Percheziţii au fost făcute şi în Vâlcea, la domiciliile complicilor care, potrivit poliţiştilor, ridicau sumele de bani încasate fraudulos.

În urma percheziţiilor, în camera unde se aflau încarceraţi liderii grupului au fost găsite cartele telefonice şi telefoane mobile, iar în cealaltă încăpere percheziţionată au fost găsite telefoane mobile, cartele telefonice şi mai multe înscrisuri.

Suspecţii vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.