Acasă Politic Bucuresti: Udrea recunoaşte victoria lui Blaga

Bucuresti: Udrea recunoaşte victoria lui Blaga

DISTRIBUIȚI

118061– 27032013 – Elena Udrea a recunoscut în Colegiul Director al PDL, care s-a reunit miercuri la Palatul Parlamentului, victoria în alegerile interne din 23 martie a lui Vasile Blaga. Udrea i-a urat acestuia succes şi a anunţat că se va alătura echipei sale.

Elena Udrea a mai precizat că este alături de partid, că nu mai contestă rezultatul alegerilor de la Convenţie şi că democrat-liberalii trebuie să se respecte reciproc, indiferent de ce moţiune au susţinut la Convenţia de sâmbătă.

La reuniunea Colegiului Director de miercuri participă preşedintele partidului, membri ai conducerii actualului BPN şi lideri ai organizaţiilor locale.

Elena Udrea a anunţat, miercuri, că va rămâne în PDL, îndemnându-i şi pe cei care au susţinut-o la şefia partidului să continue să lupte împotriva USL. Totodată, deputatul afirmă că România are nevoie de o forţă politică de centru-dreapta credibilă şi puternică.

„Consider că alegerile au luat sfârşit. Aşa cum am declarat tot timpul, rămân în PDL şi vreau ca toţi cei care m-au susţinut, jumătate din partid, să facă la fel, pentru că este nevoie de absolut toată lumea şi sunt convinsă că partidul s-ar prăbuşi fără ei. Vom face tot ceea ce ţine de noi pentru a asigura unitatea PDL. Ne dorim să rămânem împreună şi să ne batem pentru principiile şi valorile pe care ni le-am asumat cu totţi prin moţiunea „Noul Partid Democrat Liberal. O Nouă Românie”. Ne vom bate cu USL cu toată energia noastră, încercând să demascăm incompetenţa şi impostura celor care guvernează atat de prost România astăzi”, a scris Elena Udrea pe blog. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.