Acasă Politic Bucureşti: Deputatul PNL Steluţa Cătăniciu, în conflict de interese

Bucureşti: Deputatul PNL Steluţa Cătăniciu, în conflict de interese

DISTRIBUIȚI

118068– 27032013 – Deputatul PNL Steluţa Gustica Cătăniciu s-a aflat în conflict de interese în perioada ocupării funcţiei de consilier local la Cluj-Napoca, deoarece a acordat asistenţă juridică unei firme aflate în litigiu cu municipalitatea, potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate. 

„În urma evaluărilor efectuate, s-a constatat încălcarea regimului juridic privind conflictul de interese în materie administrativă de către Cătăniciu Steluţa, întrucât, în calitate de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a participat, la data de 7 aprilie 2009, la procesul de deliberare şi adoptare a Hotărârii Consiliului Local privind prelungirea contractului de asociere pentru spaţiu cu altă destinaţie a societăţii Cooperativa Meşteşugărească Foto Optica din Cluj-Napoca. Ulterior adoptării acestei hotărâri, la data de 5 mai 2009, Cătăniciu Steluţa a încheiat cu societatea Cooperativa Meşteşugărească Foto Optica din Cluj-Napoca un contract de asistenţă juridică privind reprezentarea în instanţă a intereselor societăţii în litigiul avut cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Judeţul Cluj”, se arată într-un comunicat al ANI. 

Astfel, se precizează în comunicatul ANI, consilierul local a reprezentat în instanţă interesele societăţii, prin contractele de asistenţă juridică încheiate la data de 22 aprilie 2008, ţi, respectiv, 5 mai 2009. Pentru contractele încheiate, Steluţa Gustica Cătăniciu a încasat 8.000 de lei. Părţi în litigiu au fost Societatea Cooperativa Meşteşugărească Foto Optica din Cluj-Napoca, Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca şi Comisia de vânzare a spaţiilor comerciale şi de prestiri servicii din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.