Acasă Politic Bucureşti: Fonduri pentru nouă cazuri medico-sociale din Armată

Bucureşti: Fonduri pentru nouă cazuri medico-sociale din Armată

DISTRIBUIȚI

118066– 27032013 – Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Vasile Costea a condus, miercuri, lucrările Comisiei Centrale pentru Probleme Sociale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, desfăşurate la sediul instituţiei.

În cadrul lucrărilor comisiei, au fost prezentate şi analizate disfuncţiile de natură socială identificate şi semnalate de categoriile de forţe ale Armatei şi au fost supuse atenţiei nouă cazuri medico-sociale pentru care a fost dispusă alocarea de fonduri de la Asociaţia de caritate din Armata României – „Camarazii” şi de la Fundaţia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” a Forţelor Terestre, potrivit unui comunicat al MApN.

La lucrările comisiei au participat reprezentanţi ai tuturor structurilor centrale ale instituţiei militare, Asociaţiei de caritate din Armata României – „Camarazii”, Fundaţiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” a Forţelor Terestre, Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” şi Federaţiei Sindicatelor Libere ale Salariaţilor Civili din Unităţile MApN. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.