Acasă Politic Rep. Moldova: Ziua Marii Uniri, salutată cu aplauze în Parlamentul de la...

Rep. Moldova: Ziua Marii Uniri, salutată cu aplauze în Parlamentul de la Chişinău

DISTRIBUIȚI

118105 – 28032013 – Ziua Unirii a fost salutată cu aplauze în Parlamentul de la Chisinau. Deputatul PL, Ana Guţu, şi-a felicitat colegii de ziua unirii Basarabiei cu România şi a fost susţinută de mai mulţi deputaţi prin aplauze, transmite Romanian Global News.

„Actul de la 27 martie 1918 a fost o manifestare de voinţă politică şi fac apel către toţi deputaţii să consemnăm memoria acestui eveniment istoric prin ridicarea în picioare şi aplauze”, a declarat Ana Guţu, susţinută de aplauzele colegilor de fracţiune.

În replică, deputatul PCRM, Artur Reşetnicov, recunoscut ca agent al Moscovei la Chisinau,a spus: „Azi a fost salutată lichidarea statalităţii RM. Cei care au aplaudat şi au susţinut, în special liberalii, dar şi alţii, de fapt au aprobat în aplauze lichidarea statului în serviciul căruia ar trebui să fie deputaţii. Ce a fost în istorie a fost o încercare de a lichida statalitatea şi poporul moldovenesc. Cei care optează pentru asta nu au nici dreptul moral să se afle în Parlamentul RM”.

Reacţia deputatului PCRM a stârnit nemulţumirea unui deputat PLDM.

„Declaraţia dvs, domnule Reşetnicov, îmi întăreşte convingerea că numai unitatea neamului nostru ne va ajuta să mergem înainte. Faceţi mai multe declaraţii de felul acesta şi poate dă Domnul şi ne unim”, a menţionat deputatul PLDM, Maria Ciobanu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.