Acasă Politic Bucuresti: Procesul lui Voiculescu, amânat

Bucuresti: Procesul lui Voiculescu, amânat

DISTRIBUIȚI

118411 – 09042013 – Dan Voiculescu era aşteptat marţi din nou în faţa instanţei. Magistraţii Tribunalului Bucureşti vor judeca un nou termen în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, deoarece avocaţii lui Dan Voiculescu au obţinut o nouă amânare. Fostul senator USL este acuzat de corupţie. Preşedintele fondator al PC este acuzat că ar fi prejudiciat statul român cu 60 de milioane de euro.

Potrivit procurorilor, Dan Voiculescu ar fi cumpărat trei hectare şi jumătate de teren, la un preţ de 75 de ori mai mic decât cel real.

Prejudiciul creat statului se ridică la peste 60 de milioane de euro. La precedentul termen, procesul s-a amânat pentru că judecătoarea Viorica Dinu, care se ocupa de acest caz, a fost arestată pentru trafic de influenţă.

Fondatorul Partidului Conservator a fost trimis în judecată la sfârşitul anului 2008. Dosarul a ajuns din nou la Tribunal, de la Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce Dan Voiculescu şi-a dat demisia din Senat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.