Acasă Politic Bucureşti: Creșterile de preţ, vizibile în holul Camerei Deputaţilor. Hrebenciuc duce discursul...

Bucureşti: Creșterile de preţ, vizibile în holul Camerei Deputaţilor. Hrebenciuc duce discursul în vulgaritate

DISTRIBUIȚI

118417 – 09042013 – Mai mulţi deputaţi democrat-liberali, coordonaţi de liderul de grup Mircea Toader, au instalat, marţi dimineaţa, pe holul Camerei Deputaţilor, un banner pe care era inscripţionată piramida alimentară şi procentele majorării prețurilor la produsele alimentare sub guvernarea USL.

„Mâncăm mai scump sub guvernarea USL. Niciun leu în plus la salariul mediu net al românilor sub USL”, este mesajul inscripţionat pe banner.

Deputatul PDL Andreea Paul a argumentat că după 11 luni de guvernare USL, salariile au rămas la același nivel, în timp prețurile au crescut. ”Banii pe care îi primesc în buzunar în medie pe lună sunt de 1.553 lei, identic cu salariul mediu net din luna aprilie 2012, ultima lună de guvernare a PDL”, a spus Andreea Paul care a prezentat şi două coşuri de alimente pe care erau inscipţionate majorările de preţ.

Andreea Paul a continuat acuzațiile formulate la adresa puterii și în ședința de plen. Precizând și creșterile de preȚ: 12% – lactate, legume – 40%, fructe – 5%, grâu şi pâine – 40%, cartof – 82%.

Preşedintele de şedinţă, democrat-liberalul Viorel Hrebenciuc, a ironizat intervenția parlamentarei democrat-liberale, întrebând-o, într-o tentă voit vulgar: „V-aţi uşurat, doamnă?”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.