Acasă Politic Dambovita: Politisti arestati pentru luare de mita

Dambovita: Politisti arestati pentru luare de mita

DISTRIBUIȚI

 122341 – 04092013 – Patru persoane, între care doi poliţişti din Dâmboviţa au fost reţinuţi marţi de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru dare de mită, respectiv luare de mită.

În urma cercetărilor efectuate de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dâmboviţa, s-a stabilit că în seara zilei de 12 aprilie a.c., cei doi agenţi de poliţie au pretins de la doi cetăţeni suma de 1.000 lei, din care au primit efectiv 700 lei, pentru a nu efectua cercetări privind infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ca urmare a acestei situaţii, pe 3 septembrie a. c., s-a luat măsura reţinerii agenţilor de poliţie precum şi a celorlalţi doi inculpaţi. Tot ieri, cei patru au fost prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile, fiind dispusă arestarea preventivă pe 15 zile faţă de agenţii de poliţie şi măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu faţă de ceilalţi doi inculpaţi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.