Acasă Politic Bucuresti: Basescu despre revocarea lui Papici: “E o imixtiune a politicului”

Bucuresti: Basescu despre revocarea lui Papici: “E o imixtiune a politicului”

DISTRIBUIȚI

123150 – 03102013 – Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, pentru Evenimentul Zilei, că procesul de consolidare a statului de drept în România poate fi încetinit de următoarele forţe politice care vor veni la putere. „Procesele de consolidare a statului român, mai ales justiţia, nu sunt ireversibile în România.

Totul se poate întoarce. Sunt forţe politice care nu pot fi un garant al respectării regulilor jocului”, a spus Băsescu.

Preşedintele a declarat că premierul Ponta nu dă doi bani pe obiectivele asumate în Europa, iar lovitura de stat din vara lui 2012 a fost o întâmplare, liderul acestei grupări politice ţinând de imperativele majore.

„E o imixtiune a politicului care pur şi simplu a dat ordin procutorului general să facă ceva, după două şocuri: anunţul începerii urmăririi penale pentru şantaj al lui Voiculescu, condamnarea lui Voiculescu şi finalizarea dosarului lui Dragnea. Aceste trei lucruri i-au făcut să nu mai respecte obiective cu care s-au angajat şi în UE, şi în relaţia cu SUA, şi în acel protocol de colaboorare instituţională. Ieri, ne-a dovedit premierul că nu dă doi bani”, a spus preşedintele.www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.