Acasă Politic Traian Basescu participa la Summitul PPE si si la reuniunea Consiliului European

Traian Basescu participa la Summitul PPE si si la reuniunea Consiliului European

DISTRIBUIȚI

123669 – 24102013 – Preşedintele Traian Băsescu participă, joi şi vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European (PPE) şi la Reuniunea Consiliului European.

Joi, la orele 13.55 (ora României), preşedintele are programată, la Castelul Bouchout – Grădina Botanică Naţională a Belgiei din Bruxelles, participarea la Summitul Partidului Popular European, informează Administraţia Prezidenţială.

Traian Băsescu va participa la orele 18.00 (ora României), la Reuniunea Consiliului European cu preşedintele Parlamentului European, iar de la orele 18.50 la prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European.

Joi seară, la orele 21.15 (ora României), preşedintele are programată participare la dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern.

Preşedintele are programată, vineri, de la orele 11.00 (ora României), participarea la cea de-a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar de la orele 13.45 (ora României), va susţine o declaraţie de presă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.