Acasă Politic Bucureşti: Crin Antonescu evită să mai iasă public alături de Victor Ponta

Bucureşti: Crin Antonescu evită să mai iasă public alături de Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

124973 – 18122013 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca a cerut un purtator de cuvant al USL, care sa comunice cu presa, deoarece nu va mai iesi la declaratii de presa comune cu presedintele PSD, Victor Ponta, dupa replicile acide din ultimele zile.

            „Daca am ajuns sa ne facem unul pe altul mincinos – si doar unul este mincinos, nu amandoi – nu mai pozam in fata cetatenilor impreuna. Conferinte de presa si concerte de presa impreuna nu mai dam”, a spus liderul liberal, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

            Crin Antonescu a comentat si faptul ca PSD a boicotat validarea lui Rares Bogdan pentru conducerea TVR, aratand ca social-democratii „au sters-o” din Parlament in momentul votului.

            „Se fac comentarii, se fac stiri de presa, Parlamentul a respins candidatura lui Rares Bogdan la sefia Televiziunii Romane. Nu Parlamentul a respins. (…) In plenul din cele doua Camere, din 176 de voturi, 174 au fost pentru candidatura. Nu a fost acceptata pentru ca grupurile PSD, UDMR si PDL au parasit sala. PSD pur si simplu au sters-o. PSD, prin vocea presedintelui sau, domnul Ponta, a declarat public de ieri ca vor sustine candidatul pe care il vom propune. De asemenea, premierul, in cursul diminetii a confirmat de doua ori la telefon. Asta e istoria, din nou despre adevar, cuvant, minciuna”, a spus presedintele PNL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.