Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Contract de livrare pentru 600 de microbuze şcolare

Bucureşti: Contract de livrare pentru 600 de microbuze şcolare

DISTRIBUIȚI

126725 – 10032014 –   Ministerul Dezvoltarii Regionale a achizitionat 600 de microbuze scolare marca Opel, in valoare de 72,3 milioane lei, din vanzarea certificatelor verzi. Autovehiculele vor fi repartizate in judete  printr-un ordin comun semnat de Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Educatiei, incepand din luna iunie, potrivit ministrului Liviu Dragnea.

„Astazi am semnat contractul de livrare pentru 600 microbuze scolare. Procedura a fost demarata in septembrie anul trecut. Au fost contestatii la CNSC, am castigat la CNSC, au fost, firesc, contestatii la instanta, am castigat si la instanta, definitiv si irevocabil. Astazi am semnat contractul, urmand ca in perioada urmatoare sa inceapa livrarile de microbuze. Vor fi livrate minim 40 microbuze pe zi. Livrarile practic incep, conform contractului, in a douasprezecea saptamana de la semnare. Undeva la inceputul lunii iunie incep sa vina primele microbuze. Ele vor fi repartizate in judete printr-un ordin comun semnat de noi si de Ministerul Educatiei”, a declarat Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Potrivit acestuia, necesarul estimat de microbuze pentru a acoperi toate solicitarile din teritoriu este undeva in jur de 1.000. „Daca se vor mai gasi bani de la certificatele de emisie decarbon, vom mai putea achizitiona si urmatoarele 400 de microbuze”, a declarat Dragnea.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.