Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vasile Blaga: „Imi dau demisia daca nu castig alegerile din 2016”

Bucureşti: Vasile Blaga: „Imi dau demisia daca nu castig alegerile din 2016”

DISTRIBUIȚI

127268 – 31032014 – Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca s-a angajat in fata partidului sa demisioneze daca nu castiga alegerile generale din 2016.

”Imi dau demisia daca nu castig alegerile din 2016”, a afirmat Vasile Blaga intr-un interviu pentru B1 Tv, mentionand ca angajamentul a fost luat inca de la Conventie.

Pana atunci, insa, spera ca PDL sa obtina 7-8 locuri la europarlamentare, ceea ce inseamna un scor apropiat de 20%. „Tinta pe care noi am stabilit-o foarte clar e de a recastiga puterea la alegerile generale”, a declarat Vasile Blaga la B1.

„O crestere mult mai pronuntata era daca o parte din crestere nu s-ar fi dus spre alt partid, care nu a reusit sa-si aduca oameni din zona civila, ci din pacate sunt fosti colegi de-ai nostri”, a afirmat pedelistul, refuzand sa numeasca partidul spre care unii dintre colegi au migrat.

„Trebuie sa fim corecti toti cu toti si sa nu fim ipocriti. Din PDL s-a desprins un alt partid si nu a fost dorinta noastra. Asta e realitatea in care ne invartim”, a punctat liderul PDL.

Acesta a tinut sa atraga atentia ca „partidul nu s-a rupt”, recunoscand insa: „E adevarat ca puteam obtine mai mult daca ramaneam impreuna”.

Referindu-se la Elena Udrea, Vasile Blaga a mai spus ca, in ultima vreme, nu Traian Basescu a atacat PDL, „ci altii, de la alt partide”. „Cine ataca PDL face un mare serviciu PSD”, a conchis el. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.