Acasă Externe Bucureşti: PDL a stabilit ocupanţii primelor locuri pe lista pentru europarlamentare

Bucureşti: PDL a stabilit ocupanţii primelor locuri pe lista pentru europarlamentare

DISTRIBUIȚI

 

 

126538 – 03032014-Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu ocupă primele locuri pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare, a anunţat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga, după şedinţa Colegiului Director al partidului.

„Am discutat despre alegerile europarlamentare, am stabilit o listă care are în faţă patru europarlamentari care se bucură de sprijinul şi de susţinerea întregului partid, în ordine domnul Stolojan, doamna Monica Macovei, domnul Traian Ungureanu şi domnul Marian Jean Marinescu. În continuare, lista curge în conformitate cu performanţele pe care le are fiecare regiune şi desigur cu oamenii pe care îi propun pe liste”, a precizat Blaga, potrivit Pesurse.ro.

El a spus, răspunzând unei întrebări, că Elena Băsescu nu va candida pe listele PDL, menţionând că aceasta „nu şi-a exprimat niciodată dorinţa de a candida”.

Blaga a mai spus că până la poziţia a zecea mai sunt unele discuţii, preşedintele PDL fiind mandatat de Colegiul Director să discute cu reprezentanţii organizaţiilor regionale ale partidului.

„În proporţie de 99%, este finalizată astăzi lista, urmând a fi doar numele trecute, pentru că noi avem o procedură pe care am votat-o, cele patru seturi de criterii în care performanţa electorală e pe primul loc a judeţelor şi regiunilor respective”, a adăugat Vasile Blaga.

El a mai spus că şi-ar dori ca Daniel Buda să se afle pe lista partidului pentru europarlamentare, pentru că acesta reprezintă cea mai puternică regiune ca performanţă electorală a partidului.

Blaga a arătat că sunt discuţii între judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăsud şi este probabil să fie un reprezentant al Clujului pe lista pentru europarlamentare.

Potrivit lui Vasile Blaga, Colegiul Director al partidului a votat cu doar o abţinere lista partidului pentru europarlamentare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.