Acasă Politic Federația Rusă: Trupele ruse dislocate in apropierea Ucrainei se retrag la bază

Federația Rusă: Trupele ruse dislocate in apropierea Ucrainei se retrag la bază

DISTRIBUIȚI

126566 – 04032014 Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat trupelor şi formaţiunilor care au luat parte la exerciţiile militare, în cadrul inspecţiei iniţiate la 26 februarie pentru verificarea capacităţii lor de luptă, să revină la bază, a anunțat marţi purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, citat de Reuters şi Interfax.

Potrivit lui Peskov, ordinul a fost dat de președintele Putin, după ce a primit un raport privind desfăşurarea manevrelor. Astfel trupele şi formaţiunile care au fost angajate în aceste exerciţii militare revin la locul lor permanent de dislocare.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus a mai declarat că aceste exerciţii militare, despre care Moscova susţine că nu ar avea legătură cu evenimentele din Ucraina, au fost un succes, o parte dintre acestea desfăşurându-se în vestul Rusiei, o zonă care se învecinează cu Ucraina.

La aceste exerciţii, care au început pe neaşteptate miercurea trecută, fără un anunţ în prealabil din partea Kremlinului, au fost mobilizaţi aproximativ 150.000 de militari ruşi, şi au avut

drept obiectiv evaluarea capacităţii de luptă a trupelor ruse din districtele militare Centru şi Vest. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.