Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Rabla se mișcă

Bucureşti: Rabla se mișcă

DISTRIBUIȚI

127703 – 16042014 – La o săptămână de la lansarea oficială a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2014 pentru persoane fizice, până la 15 aprilie 2014, în sistemul informatic al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), erau înregistrate 1.462 de rezervări, dintre care 1.421 de rezervări ale căror date au fost verificate şi validate la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (MAI), trei rezervări în curs de verificare și 38 de rezervări invalidate (din cauza datelor completate greșit sau eronate).

”Îmi doresc un program corect și transparent. Atât noi autoritățile, cât și beneficiarii, trebuie să putem ști la orice oră care este numărul tichetelor disponibile. Tocmai de aceea am decis, împreună cu colegii de la AFM, ca aceste informații să fie la dispoziția tuturor, în timp real, pe site-ul AFM”, a declarat Attila Korodi, ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice.

Conform centralizării, la 15 aprilie, în sistemul informatic al AFM, din cele 17.000 de tichete mai erau disponibile 15.538.

Schimbul de informaţii dintre Administrația Fondului pentru Mediu şi DRPCIV se realizează de două ori pe zi, la orele 9.00 şi 16.00, astfel încât Programul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, iar persoanele fizice să aibă suficient timp pentru a-şi realiza procedurile de casare, radiere şi semnarea contractului de vânzare-cumpărare.         De asemenea, pentru o mai bună informare a persoanelor care doresc să se înscrie în program, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul instituţiei situaţia tichetelor disponibile care va fi actualizată zilnic până la epuizarea stocului de tichete alocate.

Persoanele fizice interesate să achiziţioneze un autovehicul nou prin Programul Rabla 2014 se pot înscrie, începând din 8 aprilie, la dealerii auto şi, ulterior, să-şi caseze maşinile mai vechi de opt ani la oricare dintre centrele Remat autorizate de către Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.