Acasă Politic Monica Macovei: PSD reinstaurează “ciuma rosie” în România

Monica Macovei: PSD reinstaurează “ciuma rosie” în România

DISTRIBUIȚI
monica_macovei8

128129 – 06052014 –  Câteva evenimente organizate de PSD în ultimul timp, sub patronajul prim-ministrului Ponta, au arătat tării întregi cum se pregătesc socialistii să reinstaureze „ciuma rosie” în România, susţine europarlamentarul PDL Monica Macovei .

“Primarul PSD din Târgu Jiu tipă la un judecător, presedinte al Biroului Electoral Judetean, si îl amenintă – „stăm noi de vorbă” – pentru că prim-ministrul stă la coadă pentru înregistrarea candidaturii unui membru PSD. Seful organizatiei PSD Vâlcea îi pregăteste pe militantii de partid, în sedinte identice cu plenarele PCR, cum să folosească telefoanele mobile în sectiile de votare si cum să afle cu câteva zile înainte de alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai câte voturi va avea PSD. Ponta vrea să pară îngrijorat de inundatii si spune că ar fi bine să se suspende campania eletorală, dar dă o fugă până în Gorj să asiste la înscrierea candidaturii unui membru PSD”, exemplifică Monica Macovei.

“Acestea sunt caracteristici ale partidului unic, care vrea să stăpânească tot – institutii, justitie, o tară – si pentru asta PSD se pregăteste să fure alegerile. Reamintesc că seful campaniei electorale a PSD este inculpatul Liviu Dragnea, trimis în judecată exact pentru fraudă electorală. Ponta si PSD pun o persoană judecată pentru fraudă electorală să conducă o campanie electorală, arătând clar că se pregătesc să fure alegerile. Ciuma rosie a PSD este un pericol real pentru români”, a concluzionat europarlamentarul PDL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.