Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Antena 3, dată în judecată de seful DNA

Bucureşti: Antena 3, dată în judecată de seful DNA

DISTRIBUIȚI

129369 – 25062014 –  Sefa Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul Antena 3, ca persoana juridica, dar si persoanele fizice Mihai Gadea (directorul Antena 3), Mugur Ciuvica, Radu Tudor, Razvan Savaliuc si Bianca Nae, si cere daune de un milion de lei plus plata cheltuielilor de judecata in solidar.

Kovesi a luat aceasta decizia in urma unei emisiuni difuzate la sfarsitul saptamanii trecute de postul Antena 3, in cadrul careia s-au facut mai multe afirmatii neadevarate la adresa sa, afirmatii legate de o presupusa suma de bani primita de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, precum si afirmatii legate de viata personala.

Seful DNA a anuntat ca, daca va castiga procesul, va folosi banii „in scopuri umanitare si caritabile”.

De asemenea, seful DNA a trimis o cerere si catre Consiliul National al Audiovizualului pentru a constata presupusa incalcare de catre Antena 3 si Mihai Gadea a Codului Audiovizualului in cadrul emisiunii din 19 iunie 2014. Seful DNA reclama  ca in acea emisiune „nu au fost   prezentate in mod corect mai multe fapte, nu a fost verificat contextul imprejurarilor despre care s-au facut afirmatii si nu a fost prezentat impartial si cu buna credinta niciunul dintre aspectele privitoare la temele emisiunii”.

Laura Codruta Kovesi a mai inaintat o plangere si la CSM, in care a cerut sa sesizeze Inspectia Judiciara pentru a apara impartialitatea si independenta justitiei. – PROMPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.