Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Liviu Dragnea: Principalul scop al alianţei PSD-PPDD este anti-Băsescu

Bucureşti: Liviu Dragnea: Principalul scop al alianţei PSD-PPDD este anti-Băsescu

DISTRIBUIȚI

 128949 – 09062014 – Vicepremierul social-democrat Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, că principalul scop al alianței PSD – PPDD este formarea majorităților în județe și constituirea unei construcții puternice anti-Băsescu.

„Suntem în situația în care, după ce Crin Antonescu a ieșit din USL, urmașii lui au hotărât să mute majoritățile din județe, înșelând voturile cetățenilor din 2012, aducându-i pe cei din PDL. Încercăm cu PPDD să păstrăm la nivel județean majoritățile, acolo unde putem”, a spus Dragnea.

„Am dat curs acestor discuții tot în sensul de a încerca să constituim o alianță anti-Băsescu, pentru ca un eventual câștigător de dreapta la prezidențiale să nu-l numească pe Băsescu premier. Îmi pare rău că el își termină mandatul, dar el vrea în continuare un candidat care să-l pună premier după 16 noiembrie”, a adăugat vicepremierul.

Despre înscrierea lui Ponta în cursa prezidențială, Dragnea spune că la nivelul PSD nimeni nu face presiuni asupra sa să candideze.

„Și-ar dori foarte mulți membri de partid, aproape toți, ca Ponta să candideze din partea PSD, dar nu pune nimeni presiuni asupra lui. Nu e vorba de o simplă candidatură. El nu ezită deloc, o să decidă dacă și când va face anunțul pentru prezidențiale”, a mai spus acesta.

„Discuția despre cine va fi președinte de partid vreau să înceapă dacă și după ce Victor Ponta candidează și câștigă prezidențialele. Descurajez orice discutie despre acest subiect”, a mai spus Dragnea. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.