Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Liviu Dragnea: Şansele ca PP-DD să mai intre la guvernare sunt...

Bucureşti: Liviu Dragnea: Şansele ca PP-DD să mai intre la guvernare sunt foarte mici

DISTRIBUIȚI

 129084 – 13062014 –  Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că şansele ca PP-DD să mai intre la guvernare sunt foarte mici şi a precizat că, de la bun început, obiectivul negocierilor a fost colaborarea locală.

„Obiectivul nostru principal (…) a fost în permanenţă colaborarea locală. Cred că sunt şanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea la guvernare a PP-DD, repet, nediscutând niciodată într-un mod serios, a fost o întâlnire preliminară care a avut ca obiectiv judeţele unde putem constitui majorităţi. Nu a fost neapărat o condiţie din partea noastră dar era foarte important pentru că vrem să vedem dacă în PP-DD – şi noi sperăm să se întâmple asta – există o coerenţă între acţiunea la nivel naţional şi acţiunile din judeţe şi în funcţie de asta săptămâna viitoare ne putem întâlni să facem o evaluare a colaborării la nivel local”, a afirmat Dragnea.

Preşedintele executiv al social-democraţilor a adăugat că până în prezent s-au constituit majorităţi împreună cu PP-DD în cinci judeţe şi că mai sunt alte 10 judeţe în care este posibil să se formeze astfel de majorităţi.

În plus, Dragnea a precizat că se are în vedere în continuare o colaborare cu PP-DD la nivel parlamentar. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.