Acasă Externe Victoria Nuland, pentru trei zile la Kiev

Victoria Nuland, pentru trei zile la Kiev

DISTRIBUIȚI
victoria-nuland-dc

131782 – 06102014 – Subsecretarul de stat american pentru Afaceri Euroasiatice,  Victoria Nuland, incepe luni un turneu european, a carui prima etapa este Kievul, unde, timp de trei zile, va avea discutii cu privire la asistenta Statelor Unite pentru Ucraina, potrivit Departamentul de Stat al SUA.

Victoria Nuland va discuta cu oficiali de rang inalt ai guvernului ucrainean cu privire la angajamentul SUA in ceea ce priveste sustinerea reformelor in curs de desfasurare in Ucraina, stadiul conflictului din Donbas, sprijinul Statelor Unite pentru integritatea teritoriala a Ucrainei.

De asemenea, Nuland se va intalni la Kiev cu reprezentanti ai diferitelor forte politice, ai societatii civile, precum si cu autoritati regionale si studenti.

De la Kiev, subsecretarul de stat american va pleca miercuri, 8 octombrie, la Berlin, pentru a discuta cu reprezentanti ai guvernului federal si Bundestagului o gama larga de probleme globale si regionale, avand programata si o conferinta la Institutul Aspen.

Joi si vineri, respectiv 9 si 10 octombrie, Victoria Nuland se va afla la Helsinki, intr-o vizita axata in special pe probleme de securitate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.