Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mircea Geoană: În turul doi „contează foarte mult cine eşti”

Bucureşti: Mircea Geoană: În turul doi „contează foarte mult cine eşti”

DISTRIBUIȚI

132483 – 03112014 –  Rezultatul din primul tur al alegerilor prezidenţiale reprezintă o „victorie destul de consistentă” pentru Victor Ponta, suştine senatorul PSD, Mircea Geoană. El speră ca activul de partid „să nu se culce pe-o ureche” înaintea turului doi, potrivit RFI Romania.

În opinia lui Mircea Geoană, „este un rezultat anticipat de sondajele de opinie, este o victorie destul de consistentă a lui Victor Ponta. De asemenea, Klaus Iohannis a făcut un scor bun pentru această etapă. Dacă ne uităm în număr de voturi (…), e o diferenţă de un milion de voturi, ceea ce înseamnă că pentru turul doi Victor Ponta va trebui să obţină încă cel puţin un milion de voturi, iar Klaus Iohannis peste două milioane de voturi pentru a putea câştiga aceste alegeri. Deci Victor Ponta este un favorit pentru turul doi, dar turul doi este totdeauna mai complicat, vine lumea la vot de obicei mai numeroasă decât în turul întâi. Deci din partea PSD-ului mobilizare şi vigilenţă şi nu culcare pe-o ureche”.

Senatorul PSD crede că „va conta foarte mult prestaţia celor doi, dincolo de voturile de partide, dincolo de cele două mari conglomerate politice, care deja se conturează, PSD şi aliaţii săi, ACL, noul PNL pe partea cealaltă, va conta foarte mult prestaţia celor doi. Eu sper să avem ocazia şi aici Victor Ponta cred că are un mic avantaj, dezbateri pe proiecte de ţară, pe probleme economice, pe politică externă, de Constituţie, de independenţă a justiţiei, de imaginea noastră în străinătate”.

Mircea Geoană apreciază că în turul doi „contează foarte mult în cele din urmă cine eşti, cum te percepe lumea, ce reprezinţi, dincolo de sigla de partid. Cred că Victor Ponta dacă nu se va relaxa, dacă activul partidului nu se va culca pe-o ureche, dacă va putea să comunice, pleacă cu prima şansă”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.