Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PSD vrea și Transilvania

Bucureşti: PSD vrea și Transilvania

DISTRIBUIȚI

132564 – 05112014 – Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD,  a precizat, miercuri, că niciun pesedist nu este bucuros de rezultatul din Transilvania din turul I. „Nimeni nu e bucuros sau fericit în legătură cu rezultatul din Transilvania, dar am discutat şi cu ceilalţi colegi ai noştri că totuşi în Transilvaniaexistă o situaţie puţin diferită. Putem avea discuţii serioase după turul II”.

Dragnea a adăugat că in week-end va merge în Ardeal, informează Mediafax.

Dragnea a mai spus că este nevoie de o implicare mai mare a liderilor PSD locali din judeţele din Transilvania în campania electorală, arătând că şi în aceste organizaţii există potenţial, aşa cum există potenţial şi în judeţele care au obţinut rezultate bune.

Întrebat dacă sunt necesare schimbări la nivelul conducerilor organizaţiilor PSD din Transilvania, Dragnea a răspuns că nu discută acest lucru acum.

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că este supărată pe filialele partidului din Ardeal că de fiecare dată pierd la alegeri, arătând vicepreşedintele PSD Ioan Rus nu este deloc un bun organizator pentru partid. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.