Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Adrian Sârbu, arestat pentru 29 de zile

Bucureşti: Adrian Sârbu, arestat pentru 29 de zile

DISTRIBUIȚI

adrian-sarbu134510 – 04022015 –  Judecătorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, miercuri dimineata, ca Adrian Sarbu sa fie arestat preventiv, acesta fiind acuzat de evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare, in dosarul Mediafax. Decizia a fost luata dupa mai multe ore de dezbatere, la cererea Parchetului ICCJ, si nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs in 24 de ore.

Avocata Liana Petrovici, acuzata de complicitate la spalare de bani in acelasi dosar si retinuta marti, va fi plasata sub control judiciar, tot ca urmare a deciziei Curtii de Apel.

Adrian Sarbu a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, el fiind ridicat de catre anchetatori de la sediul Mediafax, unde tocmai avusese o scurta discutie cu Marian Vanghelie.

Sarbu a fost prezentat instantei, marti, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Fostul patron al Pro TV a fost adus cu o duba la Parchetul General, pentru a fi audiat.

Marti seara, la ora 20.30, a expirat ordonanta de retinere si Adrian Sarbu a fost eliberat.

El a ajuns, miercuri dimineata, in arestul Politiei Capitalei unde va ramane timp de 29 de zile, daca avocatii sai nu vor ataca decizia instantei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.