Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Îndemn pentru bucureşteni să stingă luminile sâmbătă seara

Bucureşti: Îndemn pentru bucureşteni să stingă luminile sâmbătă seara

DISTRIBUIȚI

135647 – 27032015 –  Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), prin Directia de Mediu, se alatura si in acest an campaniei „Earth Hour” (“Ora Pamantului”) si ii indeamna pe locuitorii Capitalei sa stinga luminile si sa decupleze echipamentele electronice aflate in stand-by, sambata 28 martie, in intervalul orar 20.30-21.30.

Evenimentele din acest an dedicate Orei Pamantului se desfasoara sub sloganul ,,Daruieste naturii din energia ta!” si isi propun sa atraga atentia asupra efectelor poluarii mediului. Alaturi de Bucuresti, alte 7.000 de orase din 162 de tari vor lua parte la Earth Hour.

PMB va marca acest eveniment prin stingerea luminilor in sediul din Splaiul Independentei, la Centrul Cultural ,,Palatele Brancovenesti” din Mogosoaia, la Ghiseul Unic din bd Regina Elisabeta, la Administratia Cimitirelor (ACCU) şi la Administratia Fondului Imobiliar, potrivit unui comunicat al PMB.

Campania Earth Hour, initiata de Organizatia WWF, a reusit in ultimii ani sa mobilizeze milioane de oameni, companii si institutii din intreaga lume, marcand astfel cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

Earth Hour se desfasoara anual, in ultima sambata din luna martie, in intervalul orar 20.30-21-30, in fiecare an numarul participantilor crescand semnificativ. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.