Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Camera Deputaţilor: Moţiunea simplă privind mineritul va fi dezbătută miercuri

Bucureşti: Camera Deputaţilor: Moţiunea simplă privind mineritul va fi dezbătută miercuri

DISTRIBUIȚI
Niculae_Mircovici

135796 – 02042015 –  Secretarul Camerei Deputatilor Niculae Mircovici a anuntat, miercuri, ca motiunea simpla depusa de PNL privind mineritul va fi dezbatuta martea viitoare, de la orele 15.00. „Potrivit regulamentului, motiunea simpla trebuie dezbatuta in sase zile de la data inregistrarii. Biroul permanent a stabilit ca marti, la ora 14:00, este sedinta de Birou permanent, sedinta la care se va stabili si cand anume se va face votul pe aceasta motiune simpla, iar marti, la ora 15:00, este dezbaterea motiunii simple cu participarea domnului ministru Gerea care este vizat de aceasta motiune”, a spus Mircovici, la finalul sedintei Biroului permanent al Camerei Deputatilor, potrivit Ziare.com.

El a adaugat ca deputatii vor fi liberi luni pentru ca este Pastele Catolic, iar marti urmeaza sa se stabileasca programul pentru zilele urmatoare.

Liberalii au depus miercuri in plenul Camerei Deputatilor motiunea simpla „In lipsa oricarei strategii energetice copilotul Victor Ponta conduce sectorul minier romanesc spre faliment”.

„Anunt ca 101 deputati ai PNL introduc o motiune simpla cu titlul ‘In lipsa oricarei strategii energetice copilotul Victor Ponta conduce sectorul minier romanesc spre faliment’. Este o motiune care a suscitat o mare dezbatere in grupul PNL si ma bucur ca am depus aceasta motiune, ca am aflat ca, in loc sa plece Ciurel, a fost demis Consiliul de supraveghere care taman se pregatea sa-l demita pe Ciurel. Iata un motiv in plus ca sa aratam ca, de fapt, Guvernul Ponta face praf mineritul din Romania”, a afirmat liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, in plen. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.