Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea rămâne în arest

Bucureşti: Elena Udrea rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

135828 – 03042015 –  Elena Udrea ramane in arest, au decis, joi seara, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Instanta suprema a respins astfel contestatia formulata de Elena Udrea fata de decizia judecatorilor de prelungire a cu 30 de zile a arestului preventiv in dosarul „Gala Bute”.

Totodata, judecatorii ICCJ au respins contestatiile in cazul lui Rudel Obreja, Tudor Breazu si Gheorghe Nastasia.

Elena Udrea se afla in arest din 25 februarie.

In 23 martie instanta a aprobat cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul fostului ministru Elena Udrea pusa sub acuzare in dosarul „Gala Bute”.

In acelasi dosar, magistratii au prelungit arestul preventiv pentru fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana, detinuta de Elena Udrea.

De asemenea, instanta a prelungit arestul la domiciliu pentru Stefan Lungu (fost consilier al Elenei Udrea), Gheorghe Nastasia (fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Cornel Resmerita (primarul municipiului Lupeni).

In acest dosar, deputatul PMP Elena Udrea a fost acuzat initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.