Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ponta nu are calitatea de suspect sau inculpat în niciun dosar...

București: Ponta nu are calitatea de suspect sau inculpat în niciun dosar instrumentat de DNA

DISTRIBUIȚI

135940 – 08042015 –   Prim-ministrul Victor Ponta nu are calitatea de suspect sau inculpat în niciun dosar instrumentat de DNA, spune procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Koveşi, care a negat implicarea premierului în dosarele ASF sau în cel al baronului de Mehedinți Adrian Duicu, informează B1 TV.

În privinţa dosarului votului din străinătate de la alegerile prezidenţiale din 2014, Koveşi susţine că ancheta este încă în lucru şi că aceasta vizează sute de persoane care au domiciliu în străinătate. ”Nici în acest dosar, premierul Victor Ponta nu are nicio calitate. Din probele administrate în cauză nu a rezultat că ar fi avut vreo implicare în faptele comise de domnul Duicu. Aici noi vorbim de probe și de ce putem dovedi. Nu ne putem baza învinuirile pe prezumții sau percepții”, spune Laura Codruţa Koveşi.

În privinţa implicării a premierului Victor Ponta în dosarul votului din străinătate, şefa DNA a spus că acest dosar se află în lucru. Laura Codruța Kovesi a explicat că este vorba despre un dosar complex, care necesită audierea mai multor persoane. ”Dosarul se află în lucru, este un dosar complex care vizează foarte multe persoane care au domiciliul în străinătate, sute de persoane. Avem nevoie de foarte multe informații din străinătate și de aceea nu cred c-o să îl putem finaliza într-o lună, două. Pot să vă spun însă că se lucrează la el”, a mai afirmat Kovesi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.