Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Nouă persoane reţinute pentru furt din depozitele de pe Centura Capitalei

Ilfov: Nouă persoane reţinute pentru furt din depozitele de pe Centura Capitalei

DISTRIBUIȚI

136448 – 30042015 – Nouă persoane au fost reținute de polițiști în urma celor zece percheziții efectuate miercuri în Ilfov, Teleorman și București.  În urma acestora au fost găsite si ridicate bunuri susceptibile a provenii din comiterea furturilor.

La data de 29 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din Ilfov și Teleorman au descins la locuințele mai multor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. Polițiștii au acționat la 10 adrese de pe raza județelor Ilfov, Teleorman și a Municipiului București.

Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză, în perioada noiembrie 2014-prezent,  prin tăierea gardului împrejmuitor și a pereților metalici de la depozitele situate pe Șoseaua Națională de Centură București, ar fi pătruns în acestea, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 350.000 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite mai multe scule electrice şi alte articole folosite în construcţii, aparate electronice precum şi alte bunuri.

Bunurilor găsite urmează  a fi restituite persoanelor vătămate.

Nouă persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, acestea au fost reținute de către polițiști, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov cu propunere de arestare preventivă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.