Acasă Externe Bucureşti: MAE: Doi dintre pasagerii autocarului răsturnat în Germania erau români, restul...

Bucureşti: MAE: Doi dintre pasagerii autocarului răsturnat în Germania erau români, restul moldoveni

DISTRIBUIȚI

136485 – 04052015 –  Doi dintre cei 11 pasageri ai unui autocar care s-a rasturnat, duminica dimineata, in Germania sunt romani, restul fiind cetateni ai Republicii Moldova, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe (MAE). 

Identitatea pasagerilor a fost stabilita de Politia germana pe baza documentelor de calatorie aflate in posesia acestora.

Cei doi cetateni romani au suferit leziuni superficiale si au fost internati intr-o clinica din Nurnberg. Ceilalti noua pasageri au fost raniti in accident si au fost internati in spitale din apropiere, trei dintre acestia in stare grava.

Autocarul care s-a rasturnat in afara carosabilului, pe o sosea din apropierea localitatii Reuth din sudul Germaniei, apartinea unei firme de transport inregistrate in Romania.

Conform constatarilor Politiei locale, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care autocarul a intrat intr-o curba, carosabilul fiind umed, precizeaza MAE.

Oficiul consular roman de la Munchen mentine legatura cu autoritatile germane si este pregatit sa asigure asistenta consulara, in limitele competentelor legale, arata MAE. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.