Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PNL taxează intenţia lui Oprea de a militariza Guvernul

Bucureşti: PNL taxează intenţia lui Oprea de a militariza Guvernul

DISTRIBUIȚI

137815 – 24062015 – PNL taxează declaraţia premierului interimar, Gabriel Oprea, care spunea marţi că intenţionează să conducă Guvernul „ca la armată”. Prim-vicepreşedintele PNL, Andreea Paul, a declarat la RFI Romania că viziunea lui Oprea nu se potriveşte cu realitatea secolului 21.

„Nu cred că este viziunea potrivită pentru România secolului 21. Poate ar fi fost timpul să vorbim cu adevărat despre libertăţile cetăţeneşti, despre libertatea şi dreptul la dezvoltare, la creativitate, la valoare adăugată, la muncă, la producţie, la consum de calitate şi aşa mai departe. Sunt valori în care Partidul Naţional Liberal crede foarte tare. Dar nu scutindu-ne de rigorile a ceea ce înseamnă disciplină bugetară, disciplină fiscală. Însă nu politica bugetară trebuie să conducă politica fiscală, ci invers, politica fiscală trebuie să conducă politica bugetară”, a declarat Andreea Paul.

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a declarat că intenţionează să conducă Guvernul „ca la armată”, cu mai puţine subiecte politice şi cu emiterea mai rapidă a avizelor pentru acte normative.

„Voi conduce ca un militar, ca la armată. Mai puţină politică şi proceduri şi avize mai rapide”, a spus Oprea marţi la Realitatea TV.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, „pe perioada imposibilităţii exercitării atribuţiilor de prim-ministru” de către Victor Ponta.

Duminică, Victor Ponta a anunţat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar îşi va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că îi va cere preşedintelui Klaus Iohannis să îi încredinţeze vicepremierului Gabriel Oprea atribuţiile de prim-ministru în acest interval.

Premierul Victor Ponta a fost internat pe 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng. – PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.