Acasă Externe Rep. Moldova: Şeful diplomaţiei române: Devine esenţială formarea noului Guvern

Rep. Moldova: Şeful diplomaţiei române: Devine esenţială formarea noului Guvern

DISTRIBUIȚI

137659  – 18062015  – Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a fost primit miercuri de preşedintele Rep.Moldova, Nicolae Timofti, cu ocazia vizitei efectuate la Chișinău. Ministrul Bogdan Aurescu a evocat ritmul intens atins în dialogul politic bilateral, care a permis înregistrarea de progrese, de o manieră vizibilă și constantă, pe principalele proiecte comune aflate în derulare, potrivit unui comunicat al MAE. Şeful diplomaţiei române semnalat necesitatea păstrării pe mai departe a acestei dinamici pozitive, astfel încât inițiativele de cooperare în curs să fie materializate în termen, în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova.

În acest context, devine esențială formarea rapidă a noului Guvern, pe baza opţiunii pro-europene a electoratului din Republica Moldova, Guvern care să fie în măsură să continue în mod energic agenda bilaterală de cooperare.

Totodată, șeful diplomaţiei române a subliniat importanța asigurării stabilității politice în Republica Moldova, ca premisă esențială a avansării pe calea reformelor și a integrării europene, a consolidării statului de drept şi dezvoltării economice de ansamblu, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

foto: mae.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.