Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Codul Fiscal: Rovana Plumb acuză PNL că îşi bate joc de...

Bucureşti: Codul Fiscal: Rovana Plumb acuză PNL că îşi bate joc de români

DISTRIBUIȚI

138441 – 20072015  – Rovana Plumb a declarat, duminică, că noul PNL își reneagă votul dat în Parlament pe tema noului Cod Fiscal, deși 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia. Guvernul Ponta alege legitimitatea deciziilor în acest caz, mai susține președintele interimar al PSD, informează B1 TV.

            ”Chiar dacă este duminică, chiar dacă este o zi toridă, am considerat că este extrem de important să vă transmit îngrijorarea atât a mea, cât și a colegilor mei, care ne fac să ne întrebăm cât mai poate dura batjocora PNL-PDL. Atitudinea partidului condus de Alina Gorghiu, înțesat cu cei care au distrus România și i-au umilit pe români față de Codul Fiscal, nu fac decât să riște un moment important al României, cel mai important din 11 ani. Exact în perioada când guvernul Ponta pregătește actele normative care cuprind măsurile prin care se aduc către români beneficiile creșterii României, PNL au decis să le spună românilor că nu merită să benficieze de reducerile taxelor, nu merită să plătească taxe mai mici, că nu merită să aibă prețuri mai mici în magazine și o reducere cu 5%. Puneau 5% la TVA exact în ziua când se tăiau salariile. Suntem în fața unei uriașe farse politice care îmi aduce aminte de doamna Anastase, care a fraudat voturile din Parlament la legea pensiei”, a declarat aceasta.

            Rovana Plumb a mai spus că va fi postată pe site-ul partidului o listă cu toți liberalii care au votat pentru adoptarea Codului Fiscal.

            Aceasta a precizat că 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea Codului Fiscal.

            ”Desigur, Alina Gorghiu nu a fost prezentă la vot, dar a declarat că PNL va vota pentru codurile fiscale. Ieri, Alina Gorghiu spunea că exclude o asumare de răspundere a guvernului. În numele cui vorbește Alina Gorghiu? Cum să nu existe acord între partide când tocmai reprezentanții partidelor din Parlament au votat pentru adoptarea Codului Fiscal? Nu este treaba noastră să le purtăm de grijă celor din PNL care se sinucid politic. Guvernul Ponta, guvernul României este obligat să țină cont de votul dat în Parlament și nu de opțiunile politice. Guvernul Ponta are toată legitimitatea deciziilor să promoveze și să implementeze măsurile cuprinse în Codul Fiscal.”, a mai afirmat aceasta.

            ”România este pregătită astăzi să poată să adopte măsurile din Codul Fiscal, și nu o spunem noi, o spun analiștii economici. Acest cod fiscal pregătește ca România să înregistreze în 2016 o creștere economică. Au crescut invesțiile străine directe. Am propus toate acest măsuri pentru că ne pasă de prezentul și viitorul fiecărui român. Celor care se gândesc să facă opoziție la aceste coduri le pasa doar de interesul personal și jocurile politice. Așa se făcea și în regimul Băsescu. Facem apel la rațiune și responsabilitate: nu vă mai bateți joc de români”, a conchis Plumb. – PROMPT MEDIA

foto:fcaebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.