Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dragnea vrea să vizeze rectificarea bugetară înainte de aprobarea în Guvern

Bucureşti: Dragnea vrea să vizeze rectificarea bugetară înainte de aprobarea în Guvern

DISTRIBUIȚI

 138601 – 23072015 –  Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, va prezenta proiectul de rectificare bugetara in PSD, inainte de a fi aprobat in Guvern.   „Am vorbit cu dl prim-ministru despre rectificarea bugetara, iar luni ministrul de Finante va prezenta proiectul de rectificare in BPN, pentru ca si membrii partidului sa vada proiectul inainte ca el sa fie aprobat in Guvern”, a spus Dragnea, joi, in prima conferinta de presa sustinuta de cand este ales in fruntea PSD.

            Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca rectificarea bugetara de saptamana viitoare va fi una pozitiva.

            „Marti, la rectificare, avem banii pentru dublarea alocatiilor si pentru toate celelalte lucruri adoptate de Parlament. Marti avem sedinta pentru rectificare. Nimeni nu pierde niciun leu, rectificarea e pozitiva. Avem mai multi bani decat s-a trecut in Legea Bugetului, vestea proasta e ca multi dintre dvs – si aici ma refer la institutii – nu ati reusit sa cheltuiti toti banii”, a transmis premierul, la debutul sedintei de guvern.

            Eugen Teodorovici a mentionat ca rectificarea va avea loc saptamana viitoare, marti, 28 iulie, explicand faptul ca va fi una pozitiva. In plus, „partea de investitii va avea cel mai mult de castigat”, sustine acesta. – PROMPT MEDIA

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.