Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Raluca Turcan: “Victor Ponta a devenit premier ilegitim”

Bucureşti: Raluca Turcan: “Victor Ponta a devenit premier ilegitim”

DISTRIBUIȚI

137995 – 01072015  – Vicepresedintele PNL Raluca Turcan sustine ca votul favorabil dat numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE ”l-a scos in afara Palatului Victoria” pe premierul Victor Ponta.

„La revedere, guvernare PSD! PNL are o coalitie cu care poate guverna. Victor Ponta a devenit premier ilegitim”, a afirmat Turcan, potrivit HotNews.ro.

Declaratia vicepresedintelui PNL vine in contextul in care Parlamentul a votat propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis la sefia SIE: Mihai Razvan Ungureanu. PNL si UDMR au reusit sa asigure cvorumul, in ciuda boicotului PSD.

„La revedere, guvernare PSD! PNL are o coalitie cu care poate guverna. Victor Ponta a devenit premier ilegitim. Toata legitimitatea sa statea in majoritatea parlamentara care-l sustinea”, a afirmat Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, „demisia lui Victor Ponta ar fi consecinta fireasca a unui asemenea moment. Victor Ponta mai poate ramane premier doar daca se leaga de scaun. Votul de astazi l-a scos in afara Palatului Victoria. Victor Ponta mai poate ramane premier doar la PSD pentru ca de astazi nu mai este premier al Guvernului Romaniei”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.