Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Rovana Plumb: Victor Ponta se va întoarce săptămâna viitoare

Bucureşti: Rovana Plumb: Victor Ponta se va întoarce săptămâna viitoare

DISTRIBUIȚI
rovana_plumb5

137996 – 01072015  – Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a anuntat ca premierul Victor Ponta urmeaza sa se intoarca din Turcia, cel mai probabil, in cursul saptamanii viitoare.

„Probabil ca se va intoarce in cursul saptamanii viitoare. A spus zilele trecute ca ii mai trebuie doua saptamani de recuperare si eu consider ca pe primul loc si cea mai importanta este sanatatea”, a declarat ministrul Muncii, marti seara, la RTV.

Rovana Plumb a vorbit si despre zvonurile potrivit carora, odata cu intoarcerea prim-ministrului de la spitalul din Istanbul, va avea loc o negociere pentru functiile importante din coalitia de guvernare.

„Nu a existat niciun fel de astfel de discutie. Nicio clipa”, a asigurat Plumb, adaugand ca nu s-a luat in calcul reconfigurarea Executivului.

Duminica trecuta, premierul Victor Ponta anunta ca se va intoarce in tara „in maximum doua saptamani”, precizand ca, daca va fi nevoie, va merge la audieri la DNA in ziua sosirii in tara.

„Ieri (sambata – n.r.) am fost inca o data la doctor. Am maxim doua saptamani in care nu pot sa pun piciorul jos. In maxim doua saptamani, pot sa vin acasa in Romania pe picioarele mele, nu in scaun cu rotile sau carje. Intre timp, cu Gabi Oprea la Guvern, cu Rovana Plumb la PSD, nu se darama nimeni”, declara prim-ministrul, intr-o interventie telefonica la B1 TV. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.