Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Chiar nu știe nimic primarul Negoiță?

București: Chiar nu știe nimic primarul Negoiță?

DISTRIBUIȚI

DESCHIDERE AN SCOLAR - MIHAI SORIN CIMPEANU - LICEUL DANTE ALIGH140806 – 29102015  –  Un expert al Direcţiei Urbanism a Primăriei Sectorului 3, în biroul căruia au deschins ieri ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție, este acuzat de luare de mită şi de proxenetism, după ce anchetatorii au descoperit că acesta avea două prostituate care lucrau pentru el.  Conform unor surse judiciare, subordonatul primarului Robert Negoiță închiriase un imobil unde două tinere se prostituau pentru el, clienţii fiind atraşi prin anunţuri la mica publicitate. Anchetatorii au stabilit, în timpul anchetei privind suspiciuni că angajatul Direcţiei Urbanism a luat mită, că în paralel cu activitatea pe care o avea la Primăria Sectorului 3, se ocupa şi de plasarea unor clienţi care să întreţină relaţii sexuale cu cele două tinere.

Ofiţerii DNA au făcut, miercuri, percheziţii în biroul expertului de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3 suspectat de fapte de corupţie, dar şi la locuinţa acestuia. Percheziţia de la Primăria Sectorului 3 a fost efectuată într-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au declarat că angajatul de la Primăria Sectorului 3 este suspectat de luare de mită în legătură cu o lucrare. Anunţul privind percheziţia de la Primăria Sectorului 3 a fost făcut de primarul Robert Negoiţă, pe pagina sa de Facebook, însă edilul a spus că acţiunea este a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). –  PROMPT MEDIA

foto:ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.