Acasă Economie Iași: 1.294 fiole cu substanţe dopante, descoperite in motorul unui autoturism

Iași: 1.294 fiole cu substanţe dopante, descoperite in motorul unui autoturism

DISTRIBUIȚI

fiole142107 – 22012016  –  Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Sculeni, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit, ascunse într-un loc special amenajat în galeria de admisie a motorului unui autoturism, 1.294 fiole care conţin testosteron, o substanţă dopantă, cu grad mare de risc din categoria substanţelor interzise prin lege.

Evenimentul a avut loc aseară când s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Bulgaria, un individ având cetățenie română și moldovenească. În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunse într-un loc special amenajat în galeria de admisie a motorului autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea de 1.294 fiole inscripţionate ”Testosterona E”, soluţie injectabilă care conţine testosteron, substanţă dopantă cu grad mare de risc, inclusă în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost dispusă măsura reţinerii substanţelor interzise şi a autoturismului, în valoare de 22.690 lei, în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 48.000 lei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.